Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stoubyvand.dk/public_html/wp-content/plugins/smart-slider-3/nextend/library/libraries/localization/pomo/plural-forms.php on line 224

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stoubyvand.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5752
Eftersyn af brandhaner | Stouby Vandværk
30697203 (driftsforstyrrelser) post@stoubyvand.dk

Kære andelshavere i Stouby Vandværk Amba. 

Sydøstjyllands Brandvæsen foretager eftersyn af brandhaner. Vi er i øjeblikket i gang med det årlige eftersyn af brandhanerne i både Hedensted og Horsens kommuner, og nu er turen kommet til jeres område.

 Eftersynet kan bevirke, at vandet i perioder kan opleves som lettere misfarvet, der hvor eftersynet finder sted. Misfarvningen har ingen sundhedsmæssig betydning. Lad dog vandet løbe, indtil det igen er klart. Det anbefales også at lade vandet løbe lidt, før der vaskes tøj.

 Du er naturligvis meget velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller lign.

Pbv.

Ib Christiansen, 21797733